Tuesday, November 3, 2009

status seorang teman di FB

dear lifeylife.....

pasti ni kata2 lect dr kepada my friend tu
uh it's such a simple thing tp sngat deep
katanya:


"kamu tuh harus berterima kasih sama org2 miskin, krna mereka kamu bisa jadi dokter. smua pengalaman yg km dpt dari teori itu, dipraktekkan pada mereka. minta aja, 'pak, celananya d buka', langsung d buka. 'bu, pakaian nya d lepas', langsung d buka pakaiannya. lagi pula, km bisa MEMPRAKTEKKANNYA GRATIS LAGI"


so thnx semua sbb kasik saye belajar badan kalian...
terima kasih atas semua ilmu yg saye dpt dr badan kalian...
halal kan ilmu2 tu semua oke?

till then people
papai~

6 comments:

chokio_nia said...

mcm len je status tu..haha

Anonymous said...

hye!
i like u'r blog, btw take a time to read coz too "colorful" haha

btw, add me at facebook
nukman muqarrin, nice to see u...

Hawa CMS said...

mcm len tu camne cik adik syg oi?
hehe~

hye nukman muqarrin,
thnx sbb suke blog kite
kaler2 la best
bia meriah!
oyeh2~

Azimul said...

hmm.. teringat time afiq kene denggi dulu n jantung ade irregular beat... sebuk je budak2 medic yg tgah praktikal tu suro bukak baju la, pegang2 dada, picit2 tu picit2 ni.. orang nk tido pon tk senang. hahaha

Abie said...

Haisy terase keinsafan la syg bace entry u ni.u bljr menjahit luka kn smlm?ha pe ag,jahit pat luka di hati i ni!hihi

Hawa CMS said...

ade irregular beat?
wow! nape xbitau awal2!
kalo tak ms g coburg ritu org dah suh da azimul bukak2 baju ag nak check kot2 still leh dgr kan?
keskes~
takpe la azimul, halal kan. tu sume ilmu utk diorng, azimul gak dpt pahale
hehe~

dah blajar jahit luka da!
tp nak praktek kat mulot u leh?
buahahahha!