Thursday, January 14, 2010

mule mengerti ape itu burukband!!

dear lifeylife,

lama gile da xberblog! da masuk 2minggu da pun..
semenjak pindah, mule bergantung hidup harap dgn broadband
mule2 laju gile, tp skang die jd lemot dan lembap
oleh itu mood nak berblog pun terhenti lah buat seketika

sebenarnye tiap kali rs keinginan utk berblog tu dtg, mcm2 topik yg timbul dalam minda ni
tp bile kelemotan broadband terserlah, mula la satu2 idea hilang
wahahhaha~
semoga broadband tak lemot da pasni
doakan je la!

ps: mau segera habiskan KKD and Osce dan segera berpindah ke App 24 yang indah permai tersebut(if u know wat i mean..haha~)

3 comments:

Rashidah said...
This comment has been removed by the author.
rashid_nur said...

indah permai? bukan ke kingfisher ke??hohoho..(mahu menyampuk tp tatau hjg pgkal)

Hawa CMS said...

kingfisher juge indah permai tp sbb dok xsmpai sebulan so tak dpt nak menikmati sepenuh hati, btw, still merindui kepak ayam tersebut!!
wahahahha~~