Friday, September 11, 2009

Alhamdulillah~

dear lifeylife

i know cite ni da basi
sbb gile la malas nak tekan keyboard lappy 2-3 hari ni
rajen tekan2 mouse je sbb nak main SIMs*kehkehkeh*

so bout the SOCA thingy
alhamdulillah i made it trough...
it was tough tho tp alhamdulillah....
haih... tak terkata leganya ati ni...

semalam
bukan2 puasa kat my house ngan ira, adik ketua kumpulan uranus yg baru smpai jakarta to start her 1st sem kat sini next week and cik sarah
i masak bihoon sup(sahaja??)
nope2
ajak org bkak puase kat umah xleh la ikut perut sdirik je
kalo kami family CMS biase la
kalo bukak puasa makan segala anak beranak mee(cth, mee kuning, bihoon, kuetiaw dll) mmg la da kenyang, tp myb org lain nak kene sumbat nasi gak kan so i made nasi goreng cina as well to compensate the need.. hahhaha
and as i tought it would be, mmg la nasi gorng dulu yg abes
dgn tuan rumah skali pulun nak makan ns goreng gak(ah malu skit)

ok kemalasan nak menekan keyboard melanda lagi!
i nak stop skang n nak g maen SIM da
(almaklum org da abes exam, maen jek la kije nye)

oh btw
arini plan nye jap2 ag nak kuar ngan nining
ke mangga 2
nak beli snelli?(adelah coat? putih for us nak pakai keja nnt)
jd berkemungkinan arini bukak pose kat luar ye kawan2
dont wait for me achewah

ah!
siksa nye idup takde camera
(ok ni i exaggerate jek, haha~)

till then people
papai~

2 comments:

{Suria Muhammad} said...

in my field (cewah), we do have soga that stands for statutes of goods act i.e d contracts statutes

but, what's soca?

Hawa CMS said...

soca tu stands for student oral case analysis...
wink3~