Friday, July 17, 2009


This award datangnya dari cik elira
Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
  1. Die kawan baik saye gak neh mase kecik2 dulu-ms darjah 3, skolah petang, pg2 g melepak kat umah die.. sbb bosan dok umah sorng2
  2. ms result upsr kuar, die lah yg bitau saye result saya, sebelum bergegas ke umah illya@yaya pulak utk bersama2 bergembira sbb dpt 5A.. muahahha~ the good old days!
  3. merujuk hal #2, ini adelah kerana die adelah anak cikgu musik sekolah rendah saya! pis cikgu rosli, pis!!
  4. die pkai skirt warne merah ms Que Sera Sera! muahahahha~ golek2 gelak!
  5. adik die yg ms saya darjah 3 dulu masih lagi berpampers, skang da besar! dah jd ensem and of kos da xpakai pampers! kehkeh~
Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies
  1. hobi saya makan! wat else can i say bout this one
  2. hobi saya juga adelah melambung2 daisy boy ke udara, supaya daisy boy rasa die boleh terbang
  3. hobi saya selain itu adalah bercucuk tanam diFB, this one baru saye tahu. happy rupenye tgok tanaman2 kite mmbesar sebelum dicurik oleh kawan2 yg jeles melihat buah2an yg masak ranum dibarn kita! oh i just wonder kenape tiap kali mak ajak bercucuk tanam secara alamiah di halaman rumah, saya tetap tak nampak keseronokan acara tersebut... hurm.. i wonder why?
  4. kalo berjualan di shopdetected tu leh dikira hobi tak? boleh la ek kawan2...
  5. hobi saya yg seterusnye.... mengkoleksi stem..
  6. petang2, saya pergi bermain bola sepak di padang bersama kawan2 saya. kalo tak pun mungkin berfutsal
  7. sbb saya orgnye kaya raya, shopping barang2 berjenama dan mahal2 juga termasuk dalam senarai hobi saya
  8. selain itu, saya juga hobi mendekorasi rumah saya supaya cantik, kemas dan menarek
  9. sejak akhir2 ini, hobi saya adalah bergadoh dush3 dgn teman lelaki saya!
  10. hobi mulai #5-#8 adalah rekayasa semata2, tp #9 adalah benar...

Pick your 10 most deserving receipients and describe them.

  1. Anea-sekelas ms form 4 and form 5
  2. Ilani-shopdetected rules!!
  3. Amalina aisyah-SCIPPian darling
  4. Aja-SCIPPian darling.. sedorm ms form5.. urm. tp dorm ape ye ms tu aja? lupe ar!!
  5. Cookie Suria-SCIPPian darling
  6. neG-neG!! saye nak g kenduri kawin anda!! sobsob~
  7. Leeya-SCIPPian darling. classmate ms form1,2,3 fatimah~
  8. Elida Hanan-best frend ms form2 kat SCIPP.. (=
  9. Hawa annur-budak kecik yang gedik. mungkin akn mmbuat tag ini belas2 tahun akan dtg, bile die reti wat blog. tu pun kalo zaman tu org still berblog. huha~
  10. Shopdetected-suke ati kao la awa!

Leave a comment on the receipient's blog to tell them they've been tagged .

4 comments:

{Suria Muhammad} said...

k'awa, merci beaucoup!

xblik msia ke? :)

Hawa CMS said...

owh belom boleh balik ag
masih berkelas
uhuk2~
nak baliiikkk!!!
**telan air mata**

ellielira said...

serius ke me yg bgtau result upsr tu? cm xcaye plak masa kecik2 dh reti bertndang ke rumah org.patutla..

Hawa CMS said...

yep it was u yg smpaikan berita gumbira tu...
u called n bitau sape2 ntah yg dapat 5A.. termasuk illya..
dats y i bergegas naik beskal g umah illya!
hahahah!
klako la zaman kicik2~