Tuesday, July 14, 2009

cerita bergambar~

dear lifeylife.....

ahad ke roxy mas ngan kak syan, and considering ade org nak dattang jakarta tak lama lagi, i bought these food containers, nnt nak jalan2 leh bawak home made food. i just dont want sape2 sakit perut sbb makan kat luar bnyak sngat....
very cheap ni people! satu food container ni only cost me rp3800=rm1.30++
murah kan kan kan??

then i bought brownies ni also kat roxy mas... sedap walaupun cume berharga rp15000=rm5.30++
hehehe~ sape kate barang murah tak best?
see! i menang membeli, also menang memakai!!

then on the same day, kekecewaan melanda diri
so nanges terhesak2 sorng2
abes basah lencun bantal pink strawberry shortcake tersebut
haru2~

then lepas penat2 nanges, kuar ke balcony,
layan daisy boy mengabeskan bunge mbak tanam...

beberapa hari kemudian, cik sarah intan payung dtg rumah
menginap beberape hari sbb univ die kene quarantine
sbb flu khinzir yg melanda dunia kita hari ini

kejadian berlaku di CL
makan2 di pizza

menyempat je satu CL black-out kejap
gile ah haru
nasib siang
tu pun cik awa da terjerit2 terkejut
ok bukan terjerit2
terjerit je
(terjerit2 adelah pluran manakala terjerit adalah singular)

sempat menginvade hotel CL sewenang2nye utk solat asar
yg dah dekat2 nak maghrib(sungguh tak patut)
lalu solat maghrib lah terus!

ye!! betul tu!
sepulangnye dari CL
mata coklatku bertukar menjadi purple!!!!
purple mata coklatku!!


sekian terima kasih
jumpa lagi di lain rancangan cerita bergambar
till then
papai~

2 comments:

yaya said...

why un nangis dear? something bothers u ker...jgn sedey lg ek...take care!!!

Hawa CMS said...

uhuk2~
tu lah kadang2 sedih melanda tibe2
lalu ternanges la soang2
tu la kamu bukannye nak teman kan
sdeeehhh!!