Tuesday, April 14, 2009

owh saye masih belum ade mood nak update blog tapi....

dear lifeylife,

belum ade mood nak update cite
but ni la antare yg terbaru in my life.....
as a teaser
kuikui~








6 comments:

D.i.e.y.L.a said...

balik dah???
yeaaa!
dah takyah nak ngade2.
update cepat.
:P

Hawa CMS said...

lom balik ag aaaarrr
hehehe~~

Ct Nurh0ney said...

hehe..gmbr dkt eiffel tu, gigi kamu berdua cantekk..
sekian, inilah komen dr saya..=p

Hawa CMS said...

hahah~ eiffel pun senget macam nak jd pisa da! takpe2. gigi cantek? tQ2!! tu la mak pesan gosok gigi tiap2 hari! kiki~

BURDHANI said...

oh..beliau la kamal ye..tidak syak lagi..~
(",)

Ct Nurh0ney said...

lepas ni saya akan lbh rajin gosok gigi agar gigi saya cantek seperti kamu berdua..hehe..

awa.. apeni skit je upload gmba.. buat ape simpan lame2 kat kamera tu nnti berkulat~ hahaha