Tuesday, October 27, 2009

i was once a SEXY and glamorous girl! wekwek!

dear lifeylife...

tau tak cite2 typical high school salu ade satu grup SEXY mean girls yg glemer n sume bdak2 nak jd cam diorng or at least nak kawan ngan diorng?
ahha! harus lah tau kan!
well, i was one of them!(without being mean but we are SEXY!!! muahahahha!)
tp bukan ms high school, tp ms primary school ok?!
tak caye?
ni lah bukti2nye

ok sile gelak smpai golek2 n sampai terkeluar usus perut pun xpe
i really dont mind, coz it is really funny ok!
bak kale cik elira, mmg rs nak tampor je muke sorng2!
hahahha~


keglemeran bermula seawal darjah 2
ini buktinya!
(sile click gambar for a slightly larger view)

ha tgok la peminat2 kami kat blakang tu
kan da cakap kami mmg glemer!!

dan diteruskan ms kami masuk dajah 3
yg kat tgh tu nama die teacher normah
she was one of the teachers yg bertanggung jawab dalam aktiviti cungkil mencungkil bakat kami2 ni...

costume and prop da tukar
tp ahli tetap sama

kegemilangan diteruskan smpai darjah 4, 5, and 6
tp bukan lagi hanya berenam but the six of us join mnde2 lain mcm nasyid(siap pernah nasyid ngan Raihan tahuuuu!!), koir, band and choral speaking...

ni gambar band
gambar yg laen2 xde
nnt kite try carik2 lagi!

ah malas la ckp bnyak2 ag
makin tgok gambar tu makin mnyampah je rs
muahahha~

nak tdo lah!
td tgok cite Cloudy with a Chance of Meatball!
ah siyes best!

papai people!
muuuaaahhhhxxx!!

8 comments:

ila ni said...

hahahahahahhahah rasa nak lempanggg awa laju2!!!!

woii gambar gilo glam sungguh la! HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHA

Anonymous said...

hahaha chomey dan klasik. hahahah

gmbr yg last tu mimiey mong ade jugok eh?

-aja yang sebenar-benarnya malas nok sign in-

ihsan_huhu said...

tajuk entry yg aku randomly jumpe kat blog sape ntah tros aku xteragak2 utk klik

hahahaha

Hawa CMS said...

ila!
bukan awa sorng okeh!
mimi juga termasuk dalam 6org tersebut!
sile tampor mimi laju2 jgak!
muahahahha~~

aja yg malas nak sign in!
oh gambar mimi mmg ade di ke3-3 gambor tersebut!
keskes~

ihsan_huhu!
tajuk entry tak la segempak isi tersuratnya
sowie to dissapoint u
kuikui~

chokio_nia said...

haha..klaka lah kak hawa..sumpah..
btw..ehem2..lawa gamba kat atas tu..haha

Hawa CMS said...

klako kaaaaannn??
and sooooo embarrassing kalo pk2 balik
hahhaha~
takpe la
jd kan je la itu kenangan n jangan diulang2 lagi

ehem2
cantekkan gambor tu
keskes~

aNeA_hAyATi said...

awe..pe kate kOrg 6 org kumpul balik..pastu amik lg gmbr giler glam gni tp dlm versiOn adult matured punye..hee
pipi merah..mulut merah..pastu mekap putih cam tepung gOmOk..ngahahaa

Hawa CMS said...

peh!
rsnye setelah meninggalkan dunia 'hollywood' kami tersebut, awa da xpernah da ber pipi merah, mulot merah n mekap putih cam tepung gomak lagi dah!
i learned my lesson!
wahahahha!