Saturday, June 6, 2009

wat i am up to(ape saya ialah atas kepada?)

dear lifeylife....

exam adelah smlm iaitu jumaat
walaupun saye da abes exam saye adelah still busy ok?!
owhhooo... not that busy
this busy ok?(sile merujuk gambarajah2 di bawah)

saye sibuk berjualan restoran di kedai terbaru saya iaitu restoran 'saye suke makan'
sile la dtg melawat restoran saye yg semakin cumeil ni!


saye juge sibuk menjaga pet classy saya, bernama tomey yg berbedroom dan berkitchen pink, berliving room hijau, bertoilet purple, berplay room biru, dan bergarden di dalam bilik di tingkat 2 rumahnya itu


saye juge sibuk berkebun sayur2an dan buah2an, walaupun saye dah mempunyai hanjeng skarang, saya masih harus menjaga kebun saya sdiri sbb hanjeng tu tak reti nak harvest tanaman2 saya, hanjeng itu hanya reti mengeget tangan org2 yg nak mencurik atau mensabotag barn saya!(padan muke sume org kne samak ar pas ni wei!)


saye juga agak sebuk bermain UNO card walaupun saya agak 
S-to-the-U-to-the-C-to-the-K-to-the-S
dalam bab2 bermain indoor games seperti card n boards ni(out door juga sebenarnye)
ye ilani! walaupun anda first-timer trus menang, saye dah berpuluh2 kali timer da tak pernah2 menang lagi! arrgghh! stress!

selain itu, saye juga sibuk kepasar alam nyata utk membeli sayur2an buat daisy boy yang semakin hari semakiiiinn kuat makan dan semakin booolat peyutnye! huh!

i'm loving life!
till then,
papai~

.::. owh i sebenarnye kne wat jurnal utk english3 i, huh! malash!
.::.masih bnyak snarnye game2 lain yg i main tp malas da nak letak gambar mereka lam lifeylife neh.. huhu~

4 comments:

ila ni said...

sape cakap die S_U_C_K_S uno ha? ceh menang tak hengat!

Hawa CMS said...

hahahha
menang pun setelah beberape kali busted!
hampeh!

{Suria Muhammad} said...

wah!
busynye k'hawa!
hahaha! ;P

Hawa CMS said...

ha
tau takpe
kak awa busy dik oi!
hahahhaha~~